Uusi Teollisuus -messut

Uusi teollisuuden tapahtuma Tampereelle: "Toimivaksi todettu paikka keskellä teollista Suomea"

Tiedote Uutinen  11.06.2018

Tampereen Messut Oy järjestää maaliskuussa 2019 uuden teollisuuden ammattitapahtuman. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-halliin rakentuva Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja keskittyy esittelemään tuotannon ammattilaisille kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Samaan aikaan toteutetaan edistyksellisen teollisen teknologian ammattitapahtuma Advanced Engineering 2019 by Easyfairs.

– Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja keskittyy esittelemään tuotannon ammattilaisille kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Uudelle teollisuuden tapahtumalle Tampere on ainoa oikea ja toimivaksi todettu paikka keskellä teollista Suomea. Tampereelle on helppo tulla ja matkustusaika jää suurella osalla messukävijöistä alle kahden tunnin, joten myös messuvierailuun jää enemmän aikaa, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

– Meidät tunnetaan Tampereella suurista teollisuuden tapahtumista. Keväällä 2019 toteutamme kuitenkin uuden kohdennetun teollisuustapahtuman. Uusi Teollisuus keskittyy  tarjoamaan uusimmat tuotteet ja palvelut kohdistetusti eri teollisuusalojen tuotannosta vastaaville, Maja tiivistää uuden tapahtuman ideaa.