Uusi Teollisuus -messut

Miksi messuille?

Tule tarjoamaan omat ratkaisusi tulevaisuuden teollisuuteen

Toimiva ja turvallinen teollisuusympäristö lisää tuottavuutta. Oli palvelusi tai tuotteesi sitten ennakoivan kunnossapidon, automaation, koneturvallisuuden, hitsauksen, 3D-tulostamisen tai teollisuuden palveluiden puolelta, tapaat teollisuuden asiakkaasi Tampereella keväällä 2023.

kevät 2023

Uusi Teollisuus -messujen logo

Mikä on Uusi Teollisuus?

Toista kertaa järjestettävä Uusi Teollisuus kokoaa vahvat ja nousevat teollisuuden toimialat, joiden avulla tuotannon tehokkuus nostetaan huippuunsa. Tapahtumassa esitellään tuotannon ammattilaisille kohdennetusti:

  • toimivat kunnossapitopalvelut huolehtivat siitä, että prosessit toimivat ja koneet pysyvät käynnissä
  • nykyaikainen automaatio ja robotiikka tuo yritykseenne vapautta, kun aikaa vapautuu rutiinitöistä yritykselle tärkeisiin toimintoihin, mm. toimintojen kehittämiseen ja uusiin tuoteratkaisuihin
  • työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen on lakisääteistä ja erityisen tärkeää, koska osaava työvoima on yksi yrityksenne menestyksen avaintekijöistä
  • teollisuuden palveluita hyödyntämällä yrityksenne voi keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten
  • 3D-tulostaminen tuo uusia mahdollisuuksia niin tuotekehitykseen kuin kunnossapitoon
  • hitsaus ja liittäminen täydentää tällä kertaa erityisesti metalliteollisuuden kunnossapidon puolta

Prosessien ja koneiden tehokas sekä turvallinen käyttö on menestyksen avaintekijöitä. Näiden palvelujen merkitys kasvaa erityisesti tuotannon kasvaessa.Tapahtuma oli positiivisesti poikkeuksellinen siinä mielessä, että tapasimme paljon uusia kasvoja alalta. Liikkeellä oli maltillisesti kävijöitä, mutta iloksemme tämä joukko oli erityisesti hankinnoista vastaavia henkilöitä ja päättäjiä.
− Toimitusjohtaja Timo Kivistö, Laakeri-Center Oy

Kävijäkohderyhmät 

Tapahtumavieraiksi haluamme tuotannon ammattilaiset, jotka vastaavat työssään kunnossapidon, työturvallisuuden ja erilaisten teollisuutta tukevien palveluiden sekä uusien valmistusprosessien hankinnoista kone-, metalli-, elintarvike-, elektroniikka-, sähkö-, kemianteollisuus- sekä metsäaloilla.

Näytteilleasettajat

Te, paikalla olevat yritykset, edustatte päätuoteryhmiämme. Osastokoot ovat keskimäärin 15m2. Expresskonseptissa asiakkaan osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Paikkavuokra sisältää osaston perusrakenteet ja kalusteet.

Markkinointi

Tapahtuman markkinointistrategiassa haluamme näkyä alan keskeisissä printtijulkaisuissa, toteuttaa laadukasta verkkomainontaa sekä hyödyntää laajaa sidosryhmä- ja kumppaniverkostoamme näkyvyyden maksimoimiseksi. Poimimme päättäjärekistereistä kunnossapidon, työturvallisuuden sekä teollisten palveluiden ja uusien valmistusprosessien hankinnoista vastaavat henkilöt ja teemme heille kohdistettua sähköpostimarkkinointia.


Uudenlainen palvelutarjonta

Luvassa on tulevaisuuteen katsova tapahtuma, jonka kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kuin etätöidenkin tekemisen.

Lounge

Tapahtuma-alueen rauhallisessa Lounge-tilassa voi verkostoitua kollegoiden kanssa ja hoitaa asiakastapaamiset. Tila tarjoaa rennot puitteet kohtaamisille ja veloituksetta pientä suolaista purtavaa.

Ohjelma-alue

Yritysten tuote-esittelyjen sijaan ammattilaiset kertovat kokemuksistaan sekä jakavat oppeja ja hyväksi havaittuja toimintatapoja suomalaisesta teollisuudesta. Kävijät voivat valita aikatauluunsa sopivat ohjelmaosiot oman kiinnostuksensa mukaan ja nauttia samalla päivän kahvit maksutta.


Tältä se näyttää

Uusi Teollisuus -tapahtumassa on käytössä uusi Express-konsepti, joka takaa näytteilleasettajalle helpon ja kustannustehokkaan tavan osallistua messuille. Osastokoot ovat keskimäärin 15m2. Express-konseptissa asiakkaan osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Paikkavuokra sisältää osaston perusrakenteet ja kalusteet.

Hinnastoon tutustumalla löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Hinnasto


Miksi osallistua tapahtumaan?

Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää ammattimessuja, Pirkanmaa on keskellä asiakkaitasi.

Kulkuyhteydet

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus on helposti saavutettavissa sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Parkkipaikkoja on runsaasti heti messuhallien vieressä.

Kapasiteetti

Tapahtumat vieraineen mahtuvat Tampereelle erinomaisesti. Majoituskapasiteettia on pelkästään keskustassa on yli 2300 huonetta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on riittävästi sekä tilaa että tekniikkaa esitellä kaikki tarvittava. Kävijöitä messuilla palvelee Pirkanmaan suurin yhtenäinen ravintolakokonaisuus.

Järjestäjä

Tampereen Messut on palveleva ja kustannustehokas yhteistyökumppani ja Suomen johtava ammattimessujen järjestäjä.

Mitä hyödyt osallistumisesta?

Lanseeraat ja testaat uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi messuilla voi testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoidat asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvistat imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Messuilla imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla asiantuntijuuttanne esille messujen ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikutat hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäättäjien lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.

Tervetuloa mukaan!

Hinnasto Varaa osasto