Uusi Teollisuus -messut

Mikä on Uusi Teollisuus?

Vuoden kaksi tehokkainta työpäivää

Uusi Teollisuus tarjoaa ratkaisuja tuotannon tehostamiseen. Investoi yrityksenne kilpailukykyyn: tule päivittämään oma tietotaitosi ja osaamisesi sekä yrityksenne palvelut vastaamaan nykyvaatimuksia.

100 % AMMATTILAISIA

Tervetuloa alan kuumimpaan tapahtumaan

Tilaa uusimmat tiedot ja tapahtuman uutiset suoraan sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje

Uusi Teollisuus -messujen logo

Mikä on Uusi Teollisuus?

Uusi Teollisuus -tapahtuma kokoaa vahvat ja nousevat teollisuuden toimialat, joiden avulla tuotannon tehokkuus nostetaan huippuunsa. Tapahtumassa esitellään tuotannon ammattilaisille kohdennetusti:

 • toimivat kunnossapitopalvelut huolehtivat siitä, että prosessit toimivat ja koneet pysyvät käynnissä
 • nykyaikainen automaatio ja robotiikka tuo yritykseenne vapautta, kun aikaa vapautuu rutiinitöistä yritykselle tärkeisiin toimintoihin, mm. toimintojen kehittämiseen ja uusiin tuoteratkaisuihin
 • työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen on lakisääteistä ja erityisen tärkeää, koska osaava työvoima on yksi yrityksenne menestyksen avaintekijöistä
 • teollisuuden palveluita hyödyntämällä yrityksenne voi keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten
 • 3D-tulostaminen tuo uusia mahdollisuuksia niin tuotekehitykseen kuin kunnossapitoon
 • hitsaus ja liittäminen täydentää tällä kertaa erityisesti metalliteollisuuden kunnossapidon puolta

Prosessien ja koneiden tehokas sekä turvallinen käyttö on menestyksen avaintekijöitä. Näiden palvelujen merkitys kasvaa erityisesti tuotannon kasvaessa.


Ajankohtaista tematiikkaa

Teollisuuden palvelut tulevat mullistamaan käsityksemme teollisuudesta sekä niiden tuomista mahdollisuuksista. Energiatehokkuuden parantaminen, nykyaikaisen valaistuksen tuomien etujen konversio euroiksi sekä sisäilman laatu ovat kaikki osana nykyaikaista teollisuusympäristöä.

Kunnossapito, tuottavuuden lisäämisen paineet sekä tuotantosarjojen pieneneminen ovat kasvattaneet kunnossapidon merkitystä teollisuuden pelikentällä. Kunnossapito on muuttunut reagoivasta ennakoivaksi – koneita ei korjata vaan ne pidetään käynnissä. Kunnossapidosta on tullut myös entistä enemmän tuottavuuden kehittämistä: laitteita ja prosesseja ei pidetä ainoastaan toimintakunnossa vaan niistä kehitetään jatkuvasti tuottavampia, tehokkaampia sekä ympäristöystävällisempiä.

Työturvallisuuskulttuuri, joka on jatkuvasti kehittyvä, ajankohtainen sekä joustava koskettaa jokaista teollisuuden työntekijää. Loukkaantumisien määrät ovat minimoitavissa ammattitaitoisella henkilökunnalla, päivitetyillä laitteistoilla sekä koulutuksella.


Uudenlainen palvelutarjonta

Luvassa on tulevaisuuteen katsova tapahtuma, jonka kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kuin etätöidenkin tekemisen.

 • Lounge

  Tapahtuma-alueen rauhallisessa Lounge-tilassa voi verkostoitua kollegoiden kanssa ja hoitaa asiakastapaamiset. Tila tarjoaa rennot puitteet kohtaamisille ja veloituksetta pientä suolaista purtavaa.

 • Stage

  Yritysten tuote-esittelyjen sijaan alan ammattilaiset kertovat kokemuksistaan sekä jakavat oppeja ja hyväksi havaittuja toimintatapoja suomalaisesta teollisuudesta. Kävijät voivat valita aikatauluunsa sopivat ohjelmaosiot oman kiinnostuksensa mukaan ja nauttia samalla päivän kahvit maksutta.


Pysy menossa mukana!

Tilaamalla uutiskirjeen saat julkistukset ja uutiset ensimmäisten joukossa.

Tämän lisäksi, saat muun muassa:
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Tiedon rekisteröitymisen avautumisesta
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Tiedon myös seuraavista messuista

TILAA UUTISKIRJE