Uusi Teollisuus -messut

Mikä on Uusi Teollisuus?

Vuoden kaksi tehokkainta työpäivää

Uusi Teollisuus on teollisuuden kunnossapidon, työturvallisuuden ja palveluiden ammattimessut. Investoi yrityksenne kilpailukykyyn: tule päivittämään oma tietotaitosi ja osaamisesi sekä yrityksenne palvelut vastaamaan nykyvaatimuksia.

100 % AMMATTILAISIA

Tervetuloa alan kuumimpaan tapahtumaan

Älä jää junasta, vaan tule mukaan!

Rekisteröidy kävijäksi

Uusi Teollisuus -messujen logo

Mikä on Uusi Teollisuus?

Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja tapahtumassa esitellään tuotannon ammattilaisille kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Näiden palvelujen merkitys kasvaa erityisesti tuotannon kasvaessa.

Tiesitkö, että

 • toimivat kunnossapitopalvelut huolehtivat siitä, että prosessit toimivat ja koneet pysyvät käynnissä?
 • työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen on lakisääteistä ja erityisen tärkeää, koska osaava työvoima on yksi yrityksenne menestyksen avaintekijöistä?
 • teollisuuden palveluita hyödyntämällä yrityksenne voi keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten.

Teollisuusympäristön kunnossapito on merkki asiakkaillesi ja työntekijöillesi, että meillä hommat hoidetaan luotettavasti.


Ajankohtaista tematiikkaa

Teollisuuden palvelut tulevat mullistamaan käsityksemme teollisuudesta sekä niiden tuomista mahdollisuuksista. Energiatehokkuuden parantaminen, nykyaikaisen valaistuksen tuomien etujen konversio euroiksi sekä sisäilman laatu ovat kaikki osana nykyaikaista teollisuusympäristöä.

Kunnossapito, tuottavuuden lisäämisen paineet sekä tuotantosarjojen pieneneminen ovat kasvattaneet kunnossapidon merkitystä teollisuuden pelikentällä. Kunnossapito on muuttunut reagoivasta ennakoivaksi – koneita ei korjata vaan ne pidetään käynnissä. Kunnossapidosta on tullut myös entistä enemmän tuottavuuden kehittämistä: laitteita ja prosesseja ei pidetä ainoastaan toimintakunnossa vaan niistä kehitetään jatkuvasti tuottavampia, tehokkaampia sekä ympäristöystävällisempiä.

Työturvallisuuskulttuuri, joka on jatkuvasti kehittyvä, ajankohtainen sekä joustava koskettaa jokaista teollisuuden työntekijää. Loukkaantumisien määrät ovat minimoitavissa ammattitaitoisella henkilökunnalla, päivitetyillä laitteistoilla sekä koulutuksella.

OHJELMA


Uudenlainen palvelutarjonta

Luvassa on täysin uudenlainen tapahtumakombo, jonka yhtenäinen tapahtuma-alue, kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kuin etätöidenkin tekemisen.

 • Lounge

  Tapahtuma-alueen Lounge-tilassa voi verkostoitua kollegoiden kanssa ja hoitaa asiakastapaamiset. Rennot puitteet kohtaamisille ja pientä suolaista purtavaa tarjoavat veloituksetta Uusi Teollisuus ja Advanced Engineering -tapahtumat.

 • Stage

  Yritysten tuote-esittelyjen sijaan alan ammattilaiset kertovat kokemuksistaan sekä jakavat oppeja ja hyväksi havaittuja toimintatapoja suomalaisesta teollisuudesta. Kävijät voivat valita aikatauluunsa sopivat ohjelmatunnit oman kiinnostuksensa mukaan ja ohjelman kyytipojaksi nauttia päivän pullakahvit maksutta.


Uutta teollisuutta rakentamassa

Kaikki yritykset


Samaan aikaan: Advanced Engineering

Advanced Engineering on edistyksellisten teollisten ratkaisujen messutapahtuma valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Nyt kolmatta kertaa Suomessa järjestettävä tapahtuma valtaa ensimmäistä kertaa Tampereen.

Tapahtuma tarjoaa ideoita ja ratkaisuja edistyksellisiin materiaaleihin, suunnittelu- ja mittaustyökaluihin, IOT-ratkaisuihin, robotiikkaan, elektroniikkaan, automaatioon ja 3D-tuotantoihin. Tapahtuman järjestää Easy Fairs.

 


Älä jää yksin – olethan mukana?

Rekisteröidy kävijäksi jo nyt! Rekisteröitymällä ennakkoon säästät messupäivänä aikaa ja vaivaa.

Tämän lisäksi, saat muun muassa:
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

REKISTERÖIDY KÄVIJÄKSI