Uusi Teollisuus -messut

Mikä on Uusi Teollisuus?

Vuoden kaksi tehokkainta työpäivää

Uusi Teollisuus on teollisuuden kunnossapidon, työturvallisuuden ja palveluiden ammattimessut. Investoi yrityksenne kilpailukykyyn: tule päivittämään oma tietotaitosi ja osaamisesi sekä yrityksenne palvelut vastaamaan nykyvaatimuksia.

100 % AMMATTILAISIA

Tervetuloa alan kuumimpaan tapahtumaan

Älä jää junasta, vaan tule mukaan!

Tilaa uutiskirje

Uusi Teollisuus -messujen logo

Mikä on Uusi Teollisuus?

Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja tapahtumassa esitellään tuotannon ammattilaisille kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Näiden palvelujen merkitys kasvaa erityisesti tuotannon kasvaessa.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Yksinkertaisesti kysyttynä: vastaatko työssäsi kone-, metalli-, elintarvike-, elektroniikka-, sähkö-, metsä- tai kemianteollisuudessa tuotannon prosessien tehokkuudesta ja turvallisuudesta? Mikäli vastasit “kyllä” – Uusi Teollisuus on tarkoitettu juuri sinulle!


Ajankohtaisia teemoja

Teollisuuden palvelut tulevat mullistamaan käsityksemme teollisuudesta sekä niiden tuomista mahdollisuuksista. Energiatehokkuuden parantaminen, nykyaikaisen valaistuksen tuomien etujen konversio euroiksi sekä sisäilman laatu ovat kaikki osana nykyaikaista teollisuusympäristöä.

Kunnossapito, tuottavuuden lisäämisen paineet sekä tuotantosarjojen pieneneminen ovat kasvattaneet kunnossapidon merkitystä teollisuuden pelikentällä. Kunnossapito on muuttunut reagoivasta ennakoivaksi – koneita ei korjata vaan ne pidetään käynnissä. Kunnossapidosta on tullut myös entistä enemmän tuottavuuden kehittämistä: laitteita ja prosesseja ei pidetä ainoastaan toimintakunnossa vaan niistä kehitetään jatkuvasti tuottavampia, tehokkaampia sekä ympäristöystävällisempiä.

Työturvallisuuskulttuuri, joka on jatkuvasti kehittyvä, ajankohtainen sekä joustava koskettaa jokaista teollisuuden alalla työskentelevää. Loukkaantumisien määrät ovat minimoitavissa ammattitaitoisella henkilökunnalla, päivitetyillä laitteistoilla sekä asianmukaisella koulutuksella.


Uudenlainen palvelutarjonta

Luvassa on täysin uudenlainen tapahtumakombo, jonka yhtenäinen tapahtuma-alue, kymmenet asiantuntijapuheenvuorot sekä Lounge- ja Co-Working -tilat mahdollistavat niin ohjelman seuraamisen, asiakastapaamiset ja verkostoitumisen kuin etätöidenkin tekemisen.

 • Lounge

  Tapahtuma-alueen Lounge-tilassa voi verkostoitua kollegoiden kanssa ja hoitaa asiakastapaamiset. Rennot puitteet kohtaamisille ja pientä suolaista purtavaa tarjoavat veloituksetta Uusi Teollisuus ja Advanced Engineering -tapahtumat.

 • Stage

  Yritysten tuote-esittelyjen sijaan alan ammattilaiset kertovat kokemuksistaan sekä jakavat oppeja ja hyväksi havaittuja toimintatapoja suomalaisesta teollisuudesta. Kävijät voivat valita aikatauluunsa sopivat ohjelmatunnit oman kiinnostuksensa mukaan ja ohjelman kyytipojaksi nauttia päivän pullakahvit maksutta.


Tiesitkö, että

 • toimivat kunnossapitopalvelut huolehtivat siitä, että prosessit toimivat ja koneet pysyvät käynnissä?
 • työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen on lakisääteistä ja erityisen tärkeää, koska osaava työvoima on yksi yrityksenne menestyksen avaintekijöistä?
 • teollisuuden palveluita hyödyntämällä yrityksenne voi keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten.

Teollisuusympäristön kunnossapito on merkki asiakkaillesi ja työntekijöillesi, että meillä hommat hoidetaan luotettavasti.


Uutta teollisuutta rakentamassa

Kaikki yritykset


Advanced Engineering

Advanced Engineering 2019 will be arranged simultaneously with Uusi Teollisuus- event at Tampere Tampere Exhibition and Sports Centre. With a yet sharper focus on the needs of the manufacturing industry, Advanced Engineering 2019 introduces focal themes of advanced materials & composites, designing & planning tools, measuring & testing, robotics & automation & electronics, IT, IOT and 3D. Showcase your technologies and solutions to an audience of ready to buy engineers and decision makers from the entire manufacturing & supply chain industry. Take this opportunity to meet face-to-face with Finnish manufacturers and start your future journey now.

Read more


Älä jää yksin – olethan mukana?

Tilaamalla uutiskirjeen olet sisäpiirissä

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Tilaa uutiskirje