Uusi Teollisuus -messut

Joukko uusia tuoteryhmiä monipuolistaa messutarjontaa

Uutinen  09.06.2020

Uusi Teollisuus 2021 -messut valtaavat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallin 24.−25.3.2021. Ratkaisuja tuotannon tehostamiseen tarjoavat messut laajentaa tuoteryhmiään ensi keväänä hitsauksen, automaation ja robotiikan sekä 3D-tulostamisen maailmaan.

− Messukävijöidemme toiveesta tarjoamme ensi vuoden messuilla entistä kattavammin uusia näkökulmia teollisuuteen neljän uuden tuoteryhmän avulla. Ensinnäkin automaatio tuo koko ajan uusia toimintaedellytyksiä tuotannon tehokkuuteen, niin kustannus-, materiaali- kuin energiatehokkuudenkin puolesta ja tämä onnistuu muun muassa tuotantorobottien avulla. 3D-tulostaminen puolestaan on uusi teollisuuden osa, joka tuo uusia mahdollisuuksia niin tuotekehitykseen kuin kunnossapitoon. Lisäksi hitsaus ja liittäminen täydentävät tällä kertaa erityisesti metalliteollisuuden kunnossapidon puolta, Uusi Teollisuus -messujen projektipäällikkö Tuija Sievola kertoo.

Viimeksi vuonna 2019 järjestetyt messut keräsivät näytteilleasettajilta kiitosta muun muassa laadukkaista messuvieraista, joita kaksipäiväisillä messuilla kävi lähes 1500. Kevään 2021 messuilla kontaktien luominen nousee jälleen tärkeään rooliin, sillä jo viimeksi ihastuttanut näytteilleasettajien ja messuvieraiden kohtaamisille varattu Lounge-tila avataan taas.

−Odotamme innolla ensi kevään messuja ja erityisesti kasvokkaisia kohtaamisia! Kuukausia jatkunut poikkeuksellinen aika elämässämme ja sen aiheuttaman epävarmuuden ja muutosten vaikutus kaikkiin aloihin on valtava ja tulee näkymään vielä pitkään. Onneksi tilanne on kuitenkin alkanut hiljalleen helpottaa ja toiveet tulevaisuudesta ovat valoisampia, Sievola toteaa luottavaisin mielin.

Samaan aikaan Uusi Teollisuus 2021 -messujen kanssa järjestetään myös puhtausalan ykkösmessut Finnclean 2021 sekä Gymtec & Sportec 2021 -liikuntapaikkamessukokonaisuus.