Uusi Teollisuus -messut

Vuoden kaksi tehokkainta työpäivää

Uusi Teollisuus on teollisuuden kunnossapidon, työturvallisuuden ja palveluiden ammattimessut. Investoi yrityksenne kilpailukykyyn: tule päivittämään oma tietotaitosi ja osaamisesi sekä yrityksenne palvelut vastaamaan nykyvaatimuksia.

100 % AMMATTILAISIA

Tervetuloa alan kuumimpaan tapahtumaan

Älä jää junasta, vaan tule mukaan!

Tilaa uutiskirje

Uusi Teollisuus -messujen logo

Mikä on Uusi Teollisuus?

Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja tapahtumassa esitellään tuotannon ammattilaisille kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Näiden palvelujen merkitys kasvaa erityisesti tuotannon kasvaessa.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Yksinkertaisesti kysyttynä: vastaatko työssäsi kone-, metalli-, elintarvike-, elektroniikka-, sähkö-, metsä- tai kemianteollisuudessa tuotannon prosessien tehokkuudesta ja turvallisuudesta? Mikäli vastasit ”kyllä” – Uusi Teollisuus on tarkoitettu juuri sinulle!


Ajankohtaisia teemoja sekä aiheita

Jatkuvasti kehittyvä, ajankohtainen sekä joustava työturvallisuuskulttuuri koskettaa jokaista teollisuuden alalla työskentelevää. Loukkaantumisien määrät ovat minimoitamissa ammattitaitoisella henkilökunnalla, päivitetyillä laitteistoilla sekä asianmukaisella koulutuksella.

Uudenlaiset teollisuuden palvelut tulevat mullistamaan käsityksemme teollisuudesta sekä niiden tuomista mahdollisuuksista. Energiatehokkuuden parantaminen, nykyaikaisen valaistuksen tuomien etujen konversio euroiksi sekä sisäilman laatu ovat kaikki osana nykyaikaista teollisuusympäristöä.

Tuottavuuden lisäämisen paineet sekä tuotantosarjojen pieneneminen ovat kasvattaneet kunnossapidon merkitystä suomalaisen teollisuuden pelikentällä. Kunnossapito on muuttunut reagoivasta ennakoivaksi – koneita ei korjata vaan ne pidetään käynnissä. Kunnossapidosta on tullut myös entistä enemmän tuottavuuden kehittämistä: laitteita ja prosesseja ei pidetä ainoastaan toimintakunnossa vaan niistä kehitetään jatkuvasti tuottavampia, tehokkaampia sekä ympäristöystävällisempiä.

 

 

 


Tiesitkö, että

  • toimivat kunnossapitopalvelut huolehtivat siitä, että yrityksenne teollisuuden prosessit toimivat ja koneet pysyvät käynnissä?
  • työntekijöiden työkyvyn ylläpitäminen on lakisääteistä ja erityisen tärkeää, koska osaava työvoima on yksi yrityksenne menestyksen avaintekijöistä?
  • kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä itse? Teollisuuden palveluita hyödyntämällä yrityksenne voi keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten. 

Menestyvään teollisuuteen kuuluu se, että teollisuusympäristö on kunnossa. Se on merkki asiakkaillesi ja työntekijöillesi, että meillä hommat hoidetaan luotettavasti.


Älä jää yksin – olethan mukana?

Tilaamalla uutiskirjeen olet sisäpiirissä

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon myös seuraavista messuista

Tilaa uutiskirje